Stal Rozendaal gebruikt cookies om je website ervaring te verbeteren. Lees meer

Stal Rozendaal

Wat vroeger de hoeve van Jozef Merckx en Palmyre Pittomvils voorstelde, is nu geworden “Stal Rozendaal”. De koeien- en varkensstallen werden ingeruild voor een gloednieuw hippisch complex dat bestaat uit een 20-tal luxe boxen, een binnen- en een buitenpiste van 20x60m. Verder beschikken we ook over een overdekte stapmolen, een longeerpiste, een solarium, twee poetsplaatsen met warm enkoud water en 8ha weiland.

“Stal Rozendaal” is een familiebedrijf dat wordt gerund door een kleinkind van Jef en Palmyre nl. Vicky Vangoidsenhoven. Ook dochter Martine Merckx en schoonzoon Eddy Vangoidsenhoven, die dierenarts tenhuize is, zijn de drijvende kracht achter het bedrijf.

Sinds 2006 kan je bij “Stal Rozendaal” terecht voor het huren van een stal, voor het huren van een piste, voor dressuurlessen tot S-niveau, voor de africhting of de aan- en verkoop van een paard. Het welzijn van het paard en de liefde voor het dier komt op de eerste plaats. Iedereen, van beginnende ruiter tot wedstrijdgerichte fanatiekeling, kan op begeleiding rekenen. Gelegen in de Rozendaalbeekvallei en toch makkelijk bereikbaar via de Aarschotsesteenweg in hartje Vissenaken leeft de hoeve verder weliswaar met paarden i.p.v. koeien en varkens. Horses & Dreams…

Pension · Spring- en dressuurstal · Aan- en verkoop Contacteer ons