Stal Rozendaal gebruikt cookies om je website ervaring te verbeteren. Lees meer
Bekijk alle diensten

Training

Stal Rozendaal” is de thuisbasis van dressuuramazone Vicky Vangoidsenhoven. Indien U dressuurgerichte training wenst kan U bij Vicky terecht. Momenteel is zij succesvol op S-Niveau.

Stal Rozendaal” is de thuisbasis van dressuuramazone Vicky Vangoidsenhoven. Indien U dressuurgerichte training wenst kan U bij Vicky terecht. Momenteel is zij succesvol op S-Niveau. Daarnaast staan er talentvolle jonge paarden, met de beste Duitse origines, te trappelen om de fakkel over te nemen.Vicky heeft getraind bij zowel Bert Rutten en Tineke Bartels als bij Arthur Kottas en Jan Dupont. Hierdoor kan ze enerzijds de “Nederlandse” en anderzijds de “Duitse School” combineren en het beste van beide systemen toepassen. Sinds 2009 is er een nauwe samenwerking met Susanne en Hans Rueben van Zucht- und Ausbildungsstall Rueben.

Door de komst van een aantal PRE paarden is ook Guillaume Ducos onder de arm genomen als coach vanwege zijn ruime ervaring met dit ras.

De wedstrijdpaarden van Vicky zijn:

Wishing Well, merrie, 1994-2018 (Warkant x Werther x Graphit) Hannoveraan

Heeft succesvol S niveau gelopen, kent alle GP oefeningen en heeft nog enkele jaren kunnen genieten van een welverdiend pensioen.

Sir Gioveto, ruin, 2005 (Sir Donnerhall x Augustinus x Gotthard) Hannoveraan

Loopt S niveau met glans en heeft de GP oefeningen onder de knie. Beschikt over zeer veel talent voor wissels,piaffe en passage. Internationale selectie Intermediaire I behaald.

Solissima, merrie, 2004 (Sandro Hit x Landadel x Pik Bube) Oldenburger Feldgoldstamm

Van fokmerrie tot sportpaard! “Bewegungskunstlerin” op S niveau met veel aanleg voor pirouettes, piaffe en passage. Vanaf 2020 gaat Soli opnieuw ingezet worden in de fokkerij van Pferdezucht Trier. (www.pferdezucht-trier.de)

 

Donna Hit, merrie 2003 (Diamond Hit x Rubinstein)Oldenburger

Als veulen ontdekt op de Elite Fohlen Auktion in Vechta. Bij de jonge dressuur paarden liep ze elk jaar naar het Nationaal Kampioenschap. Later bewees ze haar kwaliteit als fokmerrie in Duitsland bij Katharina Trier door 3 fantastische Jazz veulens, een Fürstenball, een Just Wimphof en een Dream Boy het leven te schenken. Little Jazz ging op zijn beurt op de Elite Fohlen Auktion onder de hamer en wordt nu klaargestoomd voor de GP in de VS. De Fürstenball dochter “Heidefürstin” was deelneemster aan de Elite Stutenschau in Rastede. Ondertussen beschikt Donna Hit over het label “Elite Stute” van het Oldenburg stamboek.

www.pferdezucht-trier.de

Diva Gold, merrie 2014 (Diamo Gold x De Niro)Oldenburger Edostestamm

De zwarte parel van de Elite Fohlen Auktion in Vechta 2014 combineert een perfect exterieur met elastische bewegingen.

Füchtels Welcome, merrie 2014 (Grey Flanell x Stedinger) Oldenburger Weissena stamm

Deze zwarte diva combineert Nederlandse “Bewegungsablauf” met Duitse “Rittigkeit”. Haar halfbroer is de gekeurde hengst Rey du Sol. De Weissena-stam is natuurlijk wereldberoemd door Weihegold van Isabell Werth. Tijdens de PSI Auktion in december 2020 werden Füchtels Great Story en Füchtels Gremlin voor respektievelijk 450 000 en 500 000 euro verkocht. Beiden afstammend van Grey Flannel.

Kork Larios, hengst 2006 PRE (Quisquilloso XII x Vespasiano)

Kork is geboren in Spanje op stoeterij “Larios” en draagt de befaamde bloedlijnen van Yeguada Militar in zich. Als 7 jarige was hij winnaar van de Equisur, dit is na Sicab de meest belangrijke morfologische wedstrijd van Spanje. In de bereden proef haalde hij de hoogste score van de hele wedstrijd. In 2018 en 2019 was hij geselecteerd voor het EK (MCI) in Londen en Parijs.

Pension · Spring- en dressuurstal · Aan- en verkoop Contacteer ons